VRACHTWAGENS WASSEN OP LOCATIE

Laat ons uw vrachtwagens wassen op locatie en ga weer stralend de weg op!

truckwash
favoiconvask

Visitekaartje van uw bedrijf

Een schoon wagenpark is het visitekaartje van uw transportbedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw vrachtwagens en trailers regelmatig gewassen worden met minimale stilstand en kosten? Onze oplossing: wij wassen uw vrachtwagens bij u op locatie, in de helft van de tijd en met 1/3 van het water!

Vrachtwagens wassn op locatie

Met onze unieke mobiele truckwash bent u verlost van de truckwash en worden uw trucks en trailers op uw terrein gewassen wanneer het u uitkomt. Vanuit onze vestiging in Oosterhout komen onze gespecialiseerde medewerkers met hun mobiele wasunit naar u toe. In een mum van tijd en met slechts 1/3 van het gebruikelijke water zijn uw vrachtwagens gewassen.

LAAT ONS UW VRACHTWAGENS WASSEN!

In overleg plannen we met u in wanneer en waar uw vrachtwagens en/of opleggers gewassen mogen worden. Onze medewerkers komen met onze mobiele truckwash, voorzien van de uitrolbare wasmat, hogedrukunit en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen op locatie en gaan direct aan de slag. Al het water, vuil en reinigingsmiddel vangen we op en voeren we af. Binnen korte tijd en zonder overlast zijn uw vrachtwagens schoon en klaar om weer op weg te gaan.

Wasstraat voor vrachtwagens

De voordelen van onze mobiele wasstraat

  • Voertuigen wassen zonder transport- en chauffeurskosten
  • Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand
  • Efficiënt duurzaam en milieuvriendelijk

Onze manier van schoonmaken

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug voor meer informatie. Liever direct even bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-1307672!

Offerte - mobiele truckwash