Vrachtwagens wassen op locatie

Wij wassen uw vrachtwagens
stralend schoon

Bekijk onze aanpak

Een schoon wagenpark is het visitekaartje van uw transportbedrijf. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw vrachtwagens en trailers regelmatig gewassen worden met minimale stilstand en kosten? Onze oplossing: wij wassen uw vrachtwagens bij u op locatie, in de helft van de tijd en met 1/3 van het water!

Vrachtwagens wassen op locatie

Met onze unieke mobiele truckwash bent u verlost van de truckwash en worden uw trucks en trailers op uw terrein gewassen wanneer het u uitkomt. Vanuit onze vestiging in Oosterhout komen onze gespecialiseerde medewerkers met hun mobiele wasunit naar u toe. In een mum van tijd en met slechts 1/3 van het gebruikelijke water zijn uw vrachtwagens gewassen.

Hoe pakt Vask het wassen aan?

In overleg plannen we met u in wanneer en waar uw vrachtwagens en/of opleggers gewassen mogen worden. Onze medewerkers komen met onze mobiele truckwash, voorzien van de uitrolbare wasmat, hogedrukunit en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen op locatie en gaan direct aan de slag. Al het water, vuil en reinigingsmiddel vangen we op en voeren we af. Binnen korte tijd en zonder overlast zijn uw vrachtwagens schoon en klaar om weer op weg te gaan.

De voordelen van wassen op locatie:

Vrachtwagens wassen zonder transport- en chauffeurskosten

Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand

Efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk

Ons proces

Met onze unieke mobiele truckwash wassen wij uw wagenpark op locatie, in de helft van de tijd en met veel minder water. Ook snel en zonder moeite uw vrachtwagens laten wassen?

Vraag een vrijblijvende offerte