Truckwash

Laat je vrachtwagens stralen met onze on-site truckwash. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe op locatie gereinigd!

truckwash
favoiconvask

Betere uitstraling

Schone bedrijfswagens zijn belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Maar hoe houdt u het wagenpark schoon zonder dat het de werkzaamheden belemmert? Vask Smart Wash heeft de oplossing: Een unieke mobiele wasstraat voor vrachtauto’s, trailers, bestelwagens, personenauto’s en andere soorten voertuigen!

Alternatief voor de truckwash

Onze mobiele wasstraat is ons alternatief voor de truckwash, waarmee we uw wagenpark kunnen wassen op de locatie die u het best uitkomt. Onze medewerkers hebben alles zelf bij: een mobiele wasunit, water en vacuümunit om het spoelwater weer netjes op te vangen. In een mum van tijd en met slechts 1/3 van het water kunnen uw bedrijfsauto’s weer schoon op weg!

Onze werkwijzE

Wassen waar en wanneer u wilt: dat is mogelijk met onze aanpak! In overleg plannen we met u de locatie en het tijdstip van wassen. Op locatie rollen we de mobiele wasstraat uit en kunnen we direct aan de slag. Natuurlijk denken we aan het milieu, we gebruiken geen belastende schoonmaakmiddelen, hebben weinig water nodig en vangen het spoelwater netjes terug op. Binnen de kortste keren zijn uw voertuigen gewassen en klaar om weer op weg te gaan.

Wasstraat voor vrachtwagens

De voordelen van onze truckwash

  • Voertuigen wassen zonder transport- en chauffeurskosten
  • Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand
  • Efficiënt duurzaam en milieuvriendelijk

Onze manier van schoonmaken

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug voor meer informatie. Liever direct even bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-1307672!

Offerte - mobiele truckwash