Mobiele wasstraat

Voertuigen
wassen op locatie

Kijk hoe het werkt

Schone bedrijfswagens zijn belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Maar hoe houdt u het wagenpark schoon zonder dat het de werkzaamheden belemmert? Vask Smart Wash heeft de oplossing: Een unieke mobiele wasstraat voor vrachtauto’s, trailers, bestelwagens, personenauto’s en andere soorten voertuigen!

wassen waar en wanneer u wilt

Onze mobiele wasstraat is ons alternatief voor de truckwash, waarmee we uw wagenpark kunnen wassen op de locatie die u het best uitkomt. Onze medewerkers hebben alles zelf bij: een mobiele wasunit, water en vacuümunit om het spoelwater weer netjes op te vangen. In een mum van tijd en met slechts 1/3 van het water kunnen uw bedrijfsauto’s weer schoon op weg!

onze werkwijze

Wassen waar en wanneer u wilt: dat is mogelijk met onze aanpak! In overleg plannen we met u de locatie en het tijdstip van wassen. Op locatie rollen we de mobiele wasstraat uit en kunnen we direct aan de slag. Natuurlijk denken we aan het milieu, we gebruiken geen belastende schoonmaakmiddelen, hebben weinig water nodig en vangen het spoelwater netjes terug op. Binnen de kortste keren zijn uw voertuigen gewassen en klaar om weer op weg te gaan.

De voordelen van onze mobiele wasstraat:

Voertuigen wassen zonder transport- en chauffeurskosten

Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand

Efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk

Ons proces

Met onze unieke mobiele truckwash wassen wij uw wagenpark op locatie, in de helft van de tijd en met veel minder water. Ook snel en zonder moeite uw vrachtwagens laten wassen?

Vraag een vrijblijvende offerte