MOBIELE WASSTRAAT

Wassen zonder stilstand met onze mobiele wasstraat voor vrachtwagens.

truckwash
favoiconvask

Betere uitstraling en levensduur

Regelmatig wassen van uw vrachtwagens en trailers is belangrijk voor de uitstraling en levensduur van uw vloot. Wassen bij de truckwash brengt echter stilstand en chauffeurskosten met zich mee. Bij Vask hebben we de oplossing: wij wassen uw bedrijfswagens met onze unieke mobiele truckwash bij u op locatie, wanneer het u uitkomt.

Wasstraat voor vrachtwagens op locatie

Met onze mobiele truckwash maken we vrachtwagens, trailers en andere voertuigen schoon op locatie zonder enige vorm van overlast. Al het spoelwater en vuil vangen we op met een uitrolbare vloeistofdichte mat, voorzien van een olie- en vetafscheider. Met onze ingebouwde vacuümunit vangen we het spoelwater op zodat er geen afspoeling plaatsvindt.

HOE WERKT DE WASSTRAAT VOOR VRACHTWAGENS?

We plannen graag met u een geschikt tijdstip voor het wassen van uw voertuigen op de door u gekozen locatie. Met onze vloeistofdichte vloer kunnen we snel en efficiënt te werk gaan, waardoor uw vrachtwagens, opleggers of bussen binnen de helft van de normale tijd en met slechts 1/3 van het gebruikelijke waterverbruik grondig worden gereinigd. Zo zijn ze snel weer klaar voor de volgende rit.

Wasstraat voor vrachtwagens

De voordelen van onze mobiele wasstraat

  • Voertuigen wassen zonder transport- en chauffeurskosten
  • Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand
  • Efficiënt duurzaam en milieuvriendelijk

Onze manier van schoonmaken

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug voor meer informatie. Liever direct even bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-1307672!

Offerte - mobiele truckwash