Mobiele truckwash

Wassen zonder stilstand
met onze truckwash op locatie

Bekijk onze aanpak

Regelmatig wassen van uw vrachtwagens en trailers is belangrijk voor de uitstraling en levensduur van uw vloot. Wassen bij de truckwash brengt echter stilstand en chauffeurskosten met zich mee. Bij Vask hebben we de oplossing: wij wassen uw bedrijfswagens met onze unieke mobiele truckwash bij u op locatie, wanneer het u uitkomt.

Truckwash op locatie

Met onze mobiele truckwash maken we vrachtwagens, trailers en andere voertuigen schoon op locatie zonder enige vorm van overlast. Al het spoelwater en vuil vangen we op met een uitrolbare vloeistofdichte mat, voorzien van een olie- en vetafscheider. Met onze ingebouwde vacuümunit vangen we het spoelwater op zodat er geen afspoeling plaatsvindt.

Hoe werkt de truckwash?

We plannen met u wanneer uw voertuigen gewassen kunnen worden. Op de door u gekozen locatie rollen we de vloeistofdichte vloer uit en in een mum van tijd zijn we aan het wassen. Binnen de helft van de gebruikelijke tijd en met slechts 1/3 van het water zijn uw vrachtwagens, opleggers of bussen gewassen en klaar om weer op weg te gaan.

De voordelen van wassen op locatie:

Voertuigen wassen zonder transport- en chauffeurskosten

Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand

Efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk

Ons proces

Met onze unieke mobiele truckwash wassen wij uw wagenpark op locatie, in de helft van de tijd en met veel minder water. Ook snel en zonder moeite uw vrachtwagens laten wassen?

Vraag een vrijblijvende offerte