MOBIELE TRUCKWASH

Wassen zonder stilstand met onze truckwash op locatie

favoiconvask

Betere uitstraling en levensduur

Regelmatig wassen van uw vrachtwagens en trailers is belangrijk voor de uitstraling en levensduur van uw vloot. Wassen bij de truckwash brengt echter stilstand en chauffeurskosten met zich mee. Bij Vask hebben we de oplossing: wij wassen uw bedrijfswagens met onze unieke mobiele truckwash bij u op locatie, wanneer het u uitkomt.

Truckwash op locatie

Met onze mobiele truckwash maken we vrachtwagens, trailers en andere voertuigen schoon op locatie zonder enige vorm van overlast. Al het spoelwater en vuil vangen we op met een uitrolbare vloeistofdichte mat, voorzien van een olie- en vetafscheider. Met onze ingebouwde vacuümunit vangen we het spoelwater op zodat er geen afspoeling plaatsvindt.

HOE WERKT DE TRUCKWASH?

We plannen met u wanneer uw voertuigen gewassen kunnen worden. Op de door u gekozen locatie rollen we de vloeistofdichte vloer uit en in een mum van tijd zijn we aan het wassen. Binnen de helft van de gebruikelijke tijd en met slechts 1/3 van het water zijn uw vrachtwagens, opleggers of bussen gewassen en klaar om weer op weg te gaan.

De voordelen van onze mobiele wasstraat

  • Voertuigen wassen zonder transport- en chauffeurskosten
  • Wassen wanneer het u uitkomt voorkomt stilstand
  • Efficiënt duurzaam en milieuvriendelijk

Onze manier van schoonmaken

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug voor meer informatie. Liever direct even bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-1307672!

Offerte - mobiele truckwash