Autowasstraat
laten reinigen

Uw autowasstraat laten reinigen? Bij Vask weten we als geen ander wanneer iets echt schoon is. Wij zorgen ervoor dat uw wasstraat weer echt schoon is!

favoiconvask

Waarom mijn autowasstraat laten reinigen?

Betere uitstraling

Stel je komt aan bij een autowasstraat en je treft vuil, kalk of olievlekken aan. Daar laat je je auto natuurlijk liever niet wassen. Zorg ervoor dat je autowasstraat schoon is en laat een goede indruk achter bij je bezoekers!

Verleng de levensduur van apparaten

Een schone omgeving zorgt niet alleen voor een betere uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van de apparatuur en verbetert de efficiëntie van de wasstraat. Zo zal de apparatuur minder snel eroderen of verslijten. Hier gebruiken wij uiteraard ook speciaal schoonmaakmiddel voor.

Schonere auto’s

Hoe kan je nou een auto laten wassen of je auto zelf gaan wassen in een vieze wasstraat? Dat is hetzelfde als je vloer dweilen met een vieze dweil. Zorg ervoor dat je wasstraat schoon is, dan worden de auto’s ook schoon!

Onze manier van schoonmaken

1. Voorbereiding en planning

Voordat we aan de slag gaan hebben we eerst even contact om te kijken over wat voor soort wasstraat het gaat. Zo weten wij wat we mee moeten nemen om het zo schoon mogelijk te krijgen!

3. Diep reinigen

Nadat al het vuil, stof, olie vet en andere viezigheden zijn verwijderd, gebruiken we ons speciale schoonmaakmiddel om de wasstraat echt helemaal grondig te reinigen. Samen met het nodige schrobwerk zorgt dit middel ervoor dat uw wasstraat weer glanst zoals het hoort.

2. Grondig schoonspuiten

Het reinigingsproces zelf begint met het grondig schoonmaken van de autowasstraten. Dit omvat het verwijderen van vuil, stof, olie, vet en andere verontreinigingen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt.

4. Controle en nazorg

Na het reinigingsproces voeren we een grondige controle uit om ervoor te zorgen dat de autowasstraten volledig schoon zijn en naar behoren functioneren. Eventuele problemen of gebreken worden genoteerd en indien mogelijk direct verholpen.

Onze manier van schoonmaken

Bij Vask begrijpen we dat elk type autowasstraat unieke reinigingsbehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte schoonmaakoplossingen aan, die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. Of je nu een roll-over, wasstraat met meerdere borstels of een tunnelwasstraat hebt, we hebben de kennis en ervaring om het grondig schoon te maken en te onderhouden.

Als je kiest voor Vask, kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hun verwachtingen te overtreffen. Ons team werkt efficiënt en zorgvuldig, zodat je autowasstraat snel weer operationeel is.

Onze manier van schoonmaken

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug voor meer informatie. Liever direct even bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-1307672!

Offerte